Selecteer een pagina

Autobeveiliging

Bent u opzoek naar nieuwe onderdelen voor uw auto?

Beveiliging

Service

Uitgebreid assortiment

Een alarmsysteem in uw auto inbouwen

Wanneer u veel waarde hecht aan uw auto is een alarmsysteem in uw auto inbouwen een verstandige keuze. GVB Autoparts & Security uit Den Haag zorgt er graag voor dat uw auto is voorzien van een kwalitatieve alarminstallatie. U kunt een van onze alarmsystemen zelf installeren, of de installatie overlaten aan een van onze ervaren specialisten.

Een alarmsysteem in uw auto inbouwen zorgt voor veiligheid

Voor het beveiligen van auto’s hebben wij een ruim aanbod aan autoalarmen en voertuigvolgsystemen op voorraad van vooraanstaande merken zoals Defa, Gemini, Cobra en Selca. Uw gewenste alarmsysteem kunnen wij op professionele wijze in uw auto inbouwen. Onze vakmensen zijn namelijk gecertificeerd voor het inbouwen van de beveiligingsklassen één tot en met vijf. Beschikt u over een groter voortuig zoals een camper? Dan is het vaak lastig om de binnenruimte goed te beveiligen. Een ultra sonar en een radar werken hier namelijk niet goed. GVB Autoparts & Security heeft daarvoor de perfecte oplossing gevonden, namelijk een draadloze infrarood beveiliging. Welke auto of welk voertuig u ook heeft; bij ons kunt u terecht voor het laten inbouwen van een geschikt alarmsysteem.

Geef diefstal geen kans

Het komt regelmatig voor dat een autosleutel wordt gekopieerd waardoor een auto geopend en gestart kan worden zonder autosleutel. Door het inbouwen van een kwalitatief alarmsysteem is deze vorm van diefstal niet meer mogelijk. Heeft u interesse in een van onze alarminstallaties of een van onze andere diensten? U kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het repareren van uw autosleutel of het vervangen van de accu van uw auto. Bel naar 070 345 8513 of kom langs in onze winkel in Den Haag. Wij staan voor u klaar!

G.V.B. Auto-Parts en Security