Selecteer een pagina

Accu’s

Auto accu kopen

Wilt u de accu van uw auto vervangen en bent u op zoek naar een specialist waar u een geschikte auto accu kunt kopen? Bij GVB Autoparts & Security in Den Haag heeft u keuze uit verschillende accu’s van kwalitatieve merken zoals Varta en Wilco. Voor iedere auto hebben wij een geschikte accu in ons assortiment. Kies ervoor om de accu van uw auto te vervangen voor een goed exemplaar zodat u profiteert van jarenlang rijplezier.

 

Een geschikte auto accu kopen

In onze winkel vindt u allerlei onderhoudsvrije calcium accu’s met verschillende afmetingen en een verschil in ampère-uur. Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om te bepalen welke accu u het beste kunt kopen voor uw auto. Voordat u een keuze gaat maken, is het goed om te weten welke accu het meest geschikt is. Dit is onder andere afhankelijk van het type auto en het bouwjaar van uw auto. Onze specialisten geven u daarom graag deskundig advies over het vervangen van de accu van uw auto. De accu’s die wij verkopen van onder andere de merken Varta en Wilco hebben een lange levensduur en zijn daarom een zeer goede investering. Wilt u, naast het vervangen van uw accu, nog meer onderdelen aanschaffen voor uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen bijvoorbeeld ook remschijven en alarmsystemen. Veel van onze producten bestelt u eenvoudig via onze webshop.

Kom langs in onze winkel

Indien u de accu van uw auto wilt vervangen, bent u van harte welkom in onze winkel in Den Haag om u te laten adviseren over het kopen van een accu. In tegenstelling tot vele andere producten, verzenden wij geen accu’s. Indien gewenst, kunt u vooraf wel alvast aangeven welke accu u wilt kopen. Deze kunt u vervolgens ophalen in onze winkel. Wij zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Voor nadere informatie, kunt u uiteraard contact met ons opnemen door te bellen naar 070 345 8513.

G.V.B. Auto-Parts en Security