Selecteer een pagina

Autosleutel reparatie

Bent u opzoek naar nieuwe onderdelen voor uw auto?

Beveiliging

Service

Uitgebreid assortiment

Is uw autosleutel kapot en bent u op zoek naar een goede reparatieservice? Onze specialisten hebben veel ervaring met het repareren van autosleutels en helpen u graag verder. Kom langs bij onze winkel in Den Haag of stuur uw autosleutel op. Bij GVB Autoparts & Security wordt de reparatie van uw autosleutel zo snel mogelijk gedaan tegen een voordelig tarief!

Is uw autosleutel aan reparatie toe?

Er zijn verschillende onderdelen die kapot kunnen zijn aan een autosleutel. In de meeste gevallen is het vervangen van de sleutelbehuizing voldoende. Het kan echter ook dat de elektronica een beschadiging heeft opgelopen. In dat geval is de reparatie van een autosleutel complexer, maar in de meeste gevallen kunnen wij hem gewoon repareren. De volgende defecten kunnen wij meestal repareren:

  • De autosleutel is kapot, ook bij het starten van de auto, maar de reservesleutel werkt wel.
  • De drukknop van uw autosleutel, bij het openen of sluiten van uw auto, is kapot.
  • De spoel van uw autosleutel is kapot.
  • De autosleutel is kapot door waterschade.
  • De behuizing van uw autosleutel is kapot.

Wij kunnen voor veel automerken een reparatie van uw autosleutel uitvoeren. Het repareren van een autosleutel is in de meeste gevallen een stuk voordeliger dan het bijmaken van een autosleutel. Het is daarom zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen.

Bestel uw gewenste auto-onderdelen eenvoudig online

Heeft u nog nieuwe auto-onderdelen nodig? GVB Autoparts & Security heeft een ruim aanbod aan auto-onderdelen. Bekijk onze webshop of vraag meer informatie op over de onderdelen die u wenst. Ook zijn wij u graag van dienst voor het inbouwen van een alarmsysteem om uw auto extra goed te beveiligen tegen diefstal. Voor al uw vragen met betrekking tot onze producten of diensten neemt u contact op door te bellen naar 070 345 8513.