Selecteer een pagina

Handig sleutelkastje voor uw autosleutel

Bent u opzoek naar nieuwe onderdelen voor uw auto?

Beveiliging

Service

Uitgebreid assortiment

Zoekt u een sleutelkastje om uw autosleutel in op te bergen? Wij hebben diverse kastjes in ons assortiment waarmee u de sleutels veilig opbergt. Dankzij het extra slot zijn uw sleutels extra goed beveiligd tegen diefstal. Daarnaast raakt u de sleutels minder snel kwijt als u ze altijd op dezelfde plek bewaart.

Een sleutelkastje voor uw autosleutel bestellen

Als u uw autosleutel in een sleutelkastje opbergt, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste zijn uw sleutels beter beveiligd tegen diefstal dankzij het slot en het stevige kastje. Daarnaast raakt u de sleutel minder snel kwijt als u die op een vaste plek opbergt. Tot slot biedt een sleutelkastje een veilige plek waar er niets met uw autosleutel kan gebeuren. Het blijft uit de buurt van situaties die defecten kunnen veroorzaken. Mocht er toch iets kapotgaan, dan kunt u ook bij ons terecht om een autosleutel te laten maken. Voor sleutelkastjes en andere autoaccessoires bekijkt u ons assortiment.

Koop een veilig sleutelkastje

Berg uw autosleutel op in een beveiligd sleutelkastje om defecten, verlies en diefstal te voorkomen. In ons assortiment vindt u een aantal handige producten voor auto’s, waaronder dit handige kastje. Wilt u graag meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 345 8513.

G.V.B. Auto-Parts en Security