Selecteer een pagina

Is de drukknop van uw autosleutel kapot?

Bent u opzoek naar nieuwe onderdelen voor uw auto?

Beveiliging

Service

Uitgebreid assortiment

Als de drukknop van uw autosleutel kapot is, kunt u de sloten van de auto niet langer op afstand bedienen. Wilt u dit probleem laten oplossen door echte vakmensen? Dan komt u naar GVB Autoparts & Security in Den Haag. Als u uw sleutel opstuurt of afgeeft, lossen wij het probleem gegarandeerd snel en professioneel op.

Als de drukknop van uw autosleutel kapot is, zijn wij de beste keuze

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in autosleutels. Als u voor ons kiest, profiteert u van onze expertise in verschillende merken, soorten en onderdelen van autosleutels. Daarom vraagt u onze hulp wanneer de drukknop van uw autosleutel kapot is. Het probleem ligt in sommige gevallen bij de behuizing. In dat geval repareren wij de behuizing van de autosleutel. Wij repareren het defect snel en vakkundig zodat u de sleutel weer snel kunt gebruiken. Profiteer van onze uitstekende, professionele service.

Kies voor onze expertise

Onze experts in auto-onderdelen zijn ook bedreven in het repareren van autosleutels. U schakelt ons bijvoorbeeld in wanneer de drukknop van uw autosleutel kapot is. Stuur de sleutel op of kom hem langsbrengen bij ons bedrijf in Den Haag. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 345 8513.

G.V.B. Auto-Parts en Security