Selecteer een pagina

Van uw autosleutel de batterij laten vervangen

Bent u opzoek naar nieuwe onderdelen voor uw auto?

Beveiliging

Service

Uitgebreid assortiment

Wilt u van uw autosleutel de batterij laten vervangen door professionals? Stuur hem dan op of breng hem langs bij GVB Autoparts & Security in Den Haag. U heeft bij ons de keuze uit diverse services voor uw autosleutel. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van vakwerk, waarbij er zorgvuldig met uw sleutels wordt omgegaan.

Uw autosleutel langsbrengen om de batterij te laten vervangen

Vrijwel alle autosleutels zijn voorzien van een batterij. Wanneer die leeg raakt, kunt u de sleutel niet meer op afstand gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van elektronische autosleutels. U kunt bijvoorbeeld de batterij van uw autosleutel laten vervangen zodat u deze weer op afstand kunt gebruiken. Om de behuizing van uw autosleutel te vervangen, kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast is het mogelijk om de drukknop van uw autosleutel te laten repareren. Voor ieder probleem met uw autosleutel, brengt u de sleutel langs of stuurt u het op naar ons bedrijf in Den Haag.

Stuur uw autosleutel op of breng hem langs

Als u de batterij van uw autosleutel wilt laten vervangen, raadpleegt u onze experts. Wanneer u de autosleutel langsbrengt, voorzien we u graag van deskundig advies. U kunt uw sleutel ook opsturen voor reparatie. Dankzij onze uitstekende reparatieservice is de autosleutel snel weer zo goed als nieuw. Neem contact met ons op door te bellen naar 070 345 8513.

G.V.B. Auto-Parts en Security